INNOPOD

A MAGYAR AGRÁR- ÉS ÉLETTUDOMÁNYI EGYETEM
HALLGATÓI INNOVÁCIÓS PODCASTJE

Erdei Roli Chiller manufaktúrája

Diplomaszerzés után Te is a vállalkozói világot választanád? Érdekel, hogy egy nemrég végzett agrármérnök hallgatónk miként indította el saját üzletét? Hallgasd meg az Innopod hallgatói innovációs podcast üzleti különszámát, melyben két hallgatónk Erdei Rolanddal, a bárándi Chiller Manufaktúra alapítójával készített interjút.
Az interjút készítette: Urbán Gábor, Kosztyi Dávid

Meghallgatom>>

Hogyan is működik a duális képzés?

Hallgasd meg Dr. Bodnár Ákos, a SZIE Duális és Gyakorlati Képzési Főosztály vezetőjének tapasztalatait az Innopod hallgatói innovációs podcast adásában!
Az interjút készítette: Dr. Halász András

Meghallgatom>>

Aranysakálok feltérképezése keresőkutyákkal

Dr. Heltai Miklós, a SZIE Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar dékánja nyilatkozik az aranysakálok monitorozásának hátteréről az Innopod hallgatói innovációs podcast következő adásában!
Az interjút készítette: Verebélyi Tekla (SZIE Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar)

Meghallgatom>>

A Teslada története

Érdekel, mi vitt rá néhány hallgatót, hogy egy teljesen hétköznapi Ladát elektromos autóvá alakítson? Hogyan ösztönözte őket ebben az Egyetem? És hol tart most a projekt?
Az interjút készítették: Vilcsek Viktor és Fórián Gergő (SZIE Gépészmérnöki Kar)

Meghallgatom>>

Rangos versenyt nyert a SZIE csapata

Három gépészmérnök hallgatónk nyerte meg a HungaroControl egyetemi innovációs versenyét, a Student Innovation Challenge-t. Nemcsak pénzjutalomban részesültek, de számos, a jövőben hasznosítható tapasztalatot is szereztek.
Az interjút készítette: Kovács Gábor (SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gödöllő)

Meghallgatom>>

Felemelkedik a kérész fénysorompó

Nem mindennapi projektben vesz részt Egyetemünk munkatársa, Dr. Farkas Alexandra: a világ első kérészvédő fénysorompóján dolgozik, hogy ezzel a műszaki fejlesztéssel védjék a dunavirág kérészfajt.
Az interjút készítette: Verebélyi Tekla (SZIE Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar)

Meghallgatom>>